torsdag 24. september 2009

En uke til avreise

Om en uke sitter jeg på flyet med dotter i øra og spiser halvlunkene kyllinglår og overkokte erter. Vi drar da hele Sør-Amerika-gjengen avgårde til Lima for å bo der en måned og lære oss ordentlig spansk, før vi begynner i de ulike praksisplassene våre. Jeg har vært klar for denne reisen i flere år, men nå er den så nær. Kun én uke...
Dette blir mitt livs lengste reise til nå, og absolutt den største utfordringen jeg noen gang har tatt, men jeg er klar!
Nå har vi hatt seks ukers undervisning om teambuilding, tverrkulturell kommunikasjon, bistand og krisehåndtering. Vi har blitt grundig forbredt, men nå er det på tide å kaste seg ut i det.

Min gode venn Andrew og jeg svinger oss til rytmene under Latin-Amerika-kvelden som ble arrangert tiligere denne uken.

(Foto: Ingvild Torgersen)

5 kommentarer:

 1. God tur, kamerat! :)

  Du snakker om at dette er den støre utfordringen du noen gang har hatt... Hva med da du startet på sentral midtbane for FC n00bs mot KFK-jentene? Var det ingenting det eller!?

  Anonym G90.

  SvarSlett
 2. Det er ikke bare på flyet du kommer til å få dotter i øra de neste 7 månedene! Du skal jo ikke ned igjen på normalt bakkenivå. (underliggende: ja, folk i Bolivia er ikke normale, kulturforståelse du lissom,hva er det for no a? vi skal lære dem riktig-kulturforståelse vi!)

  Det var tull, men jeg velger likevel å være anonym tilfelle noen som ikke vet at jeg bare tuller leser. For meg, som"..." hvor jeg kommer fra i "..", kanskje, mest sannsynlig, er jeg en gutt eller jente, du finner at".."...jeg ringer deg jeg! Kommer til å savne brættinga! lykke til da.

  SvarSlett
 3. Du kommer til å ha dotter i øka i 7 måneder, en flytur er vel intet...

  slapp av, ro deg ned og pust

  SvarSlett
 4. velkommen skal dere vaere til verdens navle! jeg skal love deg at du kommer til aa faa en opplevelse ulik noen andre du har hatt foer! Bolivia er magisk! Haaper vi kan sees om ikke saa lenge! Naar i november kommer dere til La Paz?

  SvarSlett
 5. Malene: Ta å slapp av du'a!

  Elig: Er ikke sikker på datoen vi kommer nedover, men det blir mot slutten av okt. eller starten av nov. Hvordan har du det for tiden?

  SvarSlett