mandag 14. desember 2009

"Da så vi hele utsikten!"

Å hjelpe en gutt som ligger åtte år bak i hodet kan være veldig slitsomt noen ganger, men av og til får man sterke bekreftelser på at den jobben man gjør er verdifull. Det er slike ting som gir en mot til å jobbe videre: Jeg har tegnet deg og meg på en fjelltopp, fordi jeg tenkte på noe du sa en gang vi gjorde lekser.

”Å lære nye ting er som å bestige et fjell” sa du og det synes jeg var veldig lurt. Det er jo veldig vanskelig, tar lang tid og noen ganger er det veldig vanskelig.

Se på tegningen! Veien er veldig svingete og det er veldig tungt å gå oppover. Ser du steinene? Det er da det var ekstra vanskelig å gjøre lekser. Men til slutt kommer man jo opp!

Siden du alltid hjelper meg med leksene, har jeg tegnet oss to på fjelltoppen sammen. Og den gangen du lærte meg å lese den boka om Jesus – da så vi hele utsikten!

8 kommentarer:

 1. Fantastisk John. Tror den innsatsen du gjør gir større resultater enn verken du, han selv eller noen andre kan forstå. Ser ut som tålmodighetsprøvene virkelig er verdt det!

  SvarSlett
 2. Fantastisk..sterk historie som rører hjertene våre. Klem fra mamma&pappa

  SvarSlett
 3. Herlig joffe. Du er god:) Jeg hadde planer om å sende deg noe i posten til jul, men har ikke fått gjort det enda. Så det blir vel ikke noe før jul :/ Har geografieksamen i morgen, så jeg får skylde på den. Jeg er faktisk tidenes bookworm.
  Stor klem fra Hallvard

  SvarSlett
 4. jeg blir rørt her jeg sitter.
  keep on the good work!!

  tess

  SvarSlett
 5. blir rørt og utruli gla over å lese slikt! Gud e go, og han utfører masse gjennom sønnene og døtrene sine på jorda. Heilt fantastisk!

  SvarSlett
 6. Du, konge:D rørende, og glad på dine vegne at ting går greit. og sånn ellers:

  Akkuratt det samme til deg
  Bare motsatt vei.
  Hvis ikke den inneholder ullsokker blir jeg lei,
  Hvem trenger da sokker mer en jeg?
  Kan man jo alltid spørre seg.
  Men det går nok bra, jeg klarer meg.
  Nå skal jeg legge meg i en fei
  Etter i morgen mer Infield der er ei
  Da blir det "jul" i Kampala og stor tjohei.
  Det var mitt dikt til deg

  Spontant. Jeg vet, jeg er et naturtalent...MHB

  SvarSlett